Hoşgeldiniz Esrarengiz.NET | Türkiyenin En iyi Webmaster Platformu

Webmaster Forum - Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi webmaster topluluğumuza katılın.
  • Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir,
  • diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını WF ile yapabilirsiniz.
  • Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • Skype Nedir? - Ücretsiz Skype İndir

    Celil

    Admin
    Katılım
    5 May 2019
    Forum
    2,457
    Çözümler
    20
    Tepki
    1,036
    Puan
    112
    Yaş
    19
    Konum
    İstanbul
    Meslek
    SEO Uzmanı
    skype-nedir.png

    Skype Nedir?

    Skype; internet üzerinden ses, video ve anlık mesaj yeteneklerini içeren iletişim yazılımıdır. Skype, internet üzerinden ses protokolünü (VoIP ) kullanır. Lüksemburg merkezli Skype Technologies, Niklas Zennström, İsveç ve Danimarka'dan Janus Friis, yazılımı ilk olarak 2003 yılında tanıttı. Skype'ın kayıtlı kullanıcı sayısı 2005'te yaklaşık 50 milyondu ve sadece beş yıl sonra 10 kat artarak 600 milyonun üzerine çıktı.

    VoIP iletişim, sonunda geleneksel bir iletişim türü olan telefonların yerini alması düşünülüyor, bu faaliyet dönüştürerek faaliyet analog dijital bilgi haline bir insan sesini ve alıcının sonunda geri analog ses çevrilmesini internet üzerinden iletiyor. Birçok VoIP hizmetinin aksine, Skype merkezi olmayan, eşler arası (P2P), bağlı tüm bilgisayarların işleme görevlerini ve bant genişliğini paylaştığı ve kapasitesinin kullanıcı tabanıyla birlikte ölçeklenmesini sağlayan ağa sahiptir. Bu P2P teknolojisi, Zennström ve Friis tarafından kurulan ve eBay tarafından lisanslanan bir şirket olan Joltid tarafından hazırlanmıştır. Mevcut İnternet bağlantıları üzerinden çalıştığı ve özel bir kablo ağı gerektirmediği için Skype, ağ içi uzun mesafeli arama dahil olmak üzere çoğu temel hizmeti ücretsiz sunuyor.
    Forum üzerinde bir çok satıcımız skype kullanmaktadır iletişim için.

    Skype, ücretsiz bir yazılımdır. Kullanıcılar, bilgisayarlarının hoparlörlerini ve bir mikrofonunu kullanarak diğer Skype kullanıcılarına ücretsiz sesli ve görüntülü arama yapmak için bir masaüstü istemcisi veya akıllı telefonu kullanabilir. Kullanıcılar, bir ücret karşılığında normal telefon numaralarını arama veya normal telefon ağlarından gelen aramaları alma özelliğine program üzerinde sahipler. Arayan kimliği, sesli posta ve konferans araması gibi birçok özellik mevcuttur. Skype internete bağlı her ortam ve cihazda kullanılabilir. Bir Skype kullanıcısı, çağrıları almak için programı kullanırken internet'e bağlanmalıdır ve bu nedenle internetsiz bir ortamda acil durum çağrısı amacıyla Skype'ı kullanamaz.


    Ücretsiz Skype İndir

    Ücretsiz skype indirmek için yapmanız gereken tek şey https://skype.com adresine giriş yapıp kayıt olduktan sonra istediğiniz platform için indirmek. Skype'ı internet sitesi, windows mağazası, google play store ve apple storedan bulabilir ve ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.
     
    instagram takipçi satın al smm panel fenerbahçe haberleri instagram türk takipçi paketleri
    Üst