Hoşgeldiniz Esrarengiz.NET | Türkiyenin En iyi Webmaster Platformu

Webmaster Forum - Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi webmaster topluluğumuza katılın.
  • Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir,
  • diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını WF ile yapabilirsiniz.
  • Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • 2018 Yılında Yapılacak BTC Forkları

    Katılım
    31 Ara 2017
    Forum
    961
    Tepki
    1
    Puan
    17
    Konum
    KKTC
    2018 Yılında Yapılacak BTC Forkları


    Öyle görünüyor ki 2018 yılı Bitcoin fork’larının birbirleriyle yarıştığı bir yıl olacak. Bu durum zaten 2017’nin son döneminde birbiri ardına gelen fork’lardan az çok belliydi. Bitcoin Cash‘le başlayan fork sürecinin devamında Bitcoin Gold, Bitcoin Diamond, Unlimited Bitcoin, Bitcoin Platinum, Super Bitcoin gibi daha aklıma gelmeyen birçok kripto para ortaya çıkmıştı.

    2018’de gerçekleşeceği şimdiden kesinleşmiş yeni Bitcoin fork’ları ise şöyle:

    1- Bitcoin Cash Plus (BCP)
    Yeni fork’un internet sitesinde yer alan bilgiye göre geliştiricilerin amaçları Bitcoin’in orijinal vaadi olan eşler arası elektronik parayı yerine getirmek. Proje hız, güvenilirlik, düşük ücretler, basitlik ve istikrarlılık gibi birtakım sözler veriyor. Fork, 501407. blokta gerçekleşecek. Bunun da 2 Ocak 2018 TSİ 07.00’ye denk gelmesi bekleniyor.

    2- Bitcoin Interest (BCI)
    Önünde sonunda orijinal Bitcoin‘e de getirileceği öne sürülen proof of stake algoritmasıyla çalışan bir kripto para. Projelerini teknoloji, toplum ve tasarrufa odaklanan küresel bir ödeme sistemi olarak tanımlıyorlar. İsminden de anlaşılacağı gibi madencilerle coin sahiplerine faiz verme hedefindeler. Fork 505083. blokta, tahmini tarih olarak 22 Ocak 2018 TSİ 23.59’da gerçekleşecek.

    3- Bitcoin Atom (BCA)
    Bitcoin Atom, SegWit’in etkinleştirildiği, atomic swap, hybrid consensus ve lightning network özellikli bir Bitcoin fork’u. Projenin geliştiricileri, kripto para ticaretinin merkezi olmayan bir ortamda, blok zinciri üzerinde yürütülmesi gerektiğine inandıklarını ve bu hedefle yola çıktıklarını belirtiyorlar. Ana odak noktalarının isimlerinden de anlaşılacağı üzere atomic swap olduğu görülüyor. Atomic swap’ın ne olduğu, ne gibi yenilikler getireceği ile ilgili daha önce detaylı bir rehber yayınlamıştık.

    Şimdilik 2018’de gerçekleceğini bildiğimiz Bitcoin fork’ları bu şekilde. Dikkat edileceği üzere tamamı Ocak ayında. Dolayısıyla ilerleyen dönemlerde bu sayı muhtemelen katlanarak artacak.
    alıntıdır.
     
    instagram takipçi satın al smm panel fenerbahçe haberleri instagram türk takipçi paketleri
    Üst