Hoşgeldiniz Esrarengiz.NET | Türkiyenin En iyi Webmaster Platformu

Webmaster Forum - Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi webmaster topluluğumuza katılın.
  • Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir,
  • diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını WF ile yapabilirsiniz.
  • Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • Ethereum Vakfı Ölçeklenebilirlik Çözümleri için Milyonlarca Grant Sunuyor

    Katılım
    31 Ara 2017
    Forum
    961
    Tepki
    1
    Puan
    17
    Konum
    KKTC
    Ethereum Vakfı, yeni blok posteri ölçeklenebilirlik çözümleri geliştirmeye alaka duyan nitelikli ekiplere hibe desteği sunacak , Ethereum’un kurucularından Vitalik Buterin , yakın tarihli bir blog yazısında izah etti . Bu, Ethereum Vakfı’nın yakında çıkaracağı daha genel bir hibe programının yanı sıra özel bir program haline gelecektir. Başarılı projeler için muhtemelen daha fazla, 50,000 ila 1 milyon dolarlık destekleme miktarı mevcut olacak.

    Buterin, blok zinciri ölçeklenebilirliğini artırmak için iki ana yol kaydetti: kesme metodu ve “tabaka 2” metodu.

    Blokaj metodu, blok zincirinin yerinden idare ve güvenlik özelliklerini sürdüren, ancak her işlemin işlemesi için sadece düğümlerin küçük bir bölümünü gerektiren daha iyi tasarlanmış taban tabakası protokolleri oluşturarak daha fazla simültane işlem yapmaya müsaade eder.

    “Tabaka 2” metodu, tabaka 2 sistemine girmek ve çıkmak için alttaki blok zincirle etkileşim kurmak için çoğu işlemi kapalı zincirle gönderir. Tabaka 2 sistemlerine örnek olarak plazma, devlet kanalları ve Raiden verilebilir .

    Her İki Metodun Birleştirilmesi

    Buterin iki metodu bitirici olarak görüyor. Ethereum’un ölçeklenebilirliği için her iki metodu de içeren çok istikametli bir taktiği destekliyor.

    Ethereum’un blok zinciri günlük işlemlerde 1 milyona yaklaştığında, ölçekleme çözümü için daha aciliyeti olan tam işlem kapasitesine yaklaşır.

    Ölçeklenebilirliği ele alan dahili görevlere ek olarak Ethereum, Ethereum ekibinin temel tabaka ölçeklenebilirlik çalışmasıyla işbirliği yapmak ve bağımsız tabaka 2 projeleri oluşturmak için daha bağımsız ekiplere güç sağlamak için iki tecrübi çalışma düzenini başlatıyor.

    Bağımsız şirket takımları ve geliştiricilerin hibe müracaat etmeleri önerilir.

    Pürüz Verici İş Hızlandırır

    Butterin, pürüzlerin gelişimini son birkaç ay içinde hızlandırdığını söyledi. Öncelikle, bir validator müdürü sözleşmesi aracılığıyla Ethereum taban zincirine bağlanmış bir yan zincir olarak Ethereum taban zinciri ile daha sıkı bütünleşmenin hemen peşinden bir prototip bitirdi. Bir referans dağıtımı, işlerde bir testnet python’u ile Py-EVM’nin üstünde yerleşik bir python haline geliyor.

    Buterin, Ethereum fondöten test2 ağını ve netice olarak, feshedici ana ağın, baştan beri çoklu istemci olmasını istiyor ve Ethereum Vakfı tek bir imalat dağıtımını desteklememektedir.

    Ethereum tarafından finanse edilen ekip, muhtemelen python ve diğer dillerde, yalnızca bir referans ve konsept dokümanı olarak bir dağıtım oluşturmaya devam edecektir. Ekip araştırma üzerine yoğunlaşacak, ancak ağ başlatıldığında müşterinin en fazla kullanıcıyı bulacağı rekabeti “kazanmak” istemiyor.

    Ethereum Vakfı, paralel test ağlarına ve ana ağa dağıtım yapmak ve katılmak isteyen bağımsız gruplara sübvansiyonlar hazırlayacak.

    Buterin, katılan herkes Ethereum 2.0 gelişiminin bir parçası olmak için özel bir fırsata ulaşabileceğini belirtti.

    Katman 2 Projelerini Amaçlama

    Fonlama hedefleri arasında, bilinen 2. kat ölçekleme taktiklerinin yüksek kaliteli dağıtımları ve yeni taktiklerin araştırılması bulunuyor.

    Hibeler Ethereum ana öncülüğü tarafından kararlaştırılacaktır.

    Buterin, ödemelerin kalitesi ve odak arayışı olduğundan eski hibe programlarından daha yüksek olduğunu kaydetti. Genel emelli bir hibe programı değildir.
     
    instagram takipçi satın al smm panel fenerbahçe haberleri instagram türk takipçi paketleri
    Üst