Hoşgeldiniz Esrarengiz.NET | Türkiyenin En iyi Webmaster Platformu

Webmaster Forum - Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi webmaster topluluğumuza katılın.
  • Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konu oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilir,
  • diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajlaşma programınızı edinebilir ve çok daha fazlasını WF ile yapabilirsiniz.
  • Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsiz, ne bekliyorsun?
  • Altcoin Stellar Lumens Hacklendi

    Katılım
    31 Ara 2017
    Forum
    961
    Tepki
    1
    Puan
    17
    Konum
    KKTC
    13 Ocak'ta Bilinmeyen bir hacker (ler), Stellar Lumens kriptokrasitesi için web tabanlı bir cüzdan olan BlackWallet.co için DNS sunucusunu kaçırıp kendi sunucusuna yönlendirdi.

    Kodu analiz eden güvenlik araştırmacısı Kevin Beaumont, "Blackwallet'in DNS kaçırma kodu 20 lümen üzerinde olsaydı kodları enjekte etti ve onları farklı bir cüzdana itti" dedi. Yaklaşık 700.000 Lümen'in (XLM) çalındığı tahmin ediliyor; Şu anki değeri 400.000 doların üzerindedir.

    BlackWallet sitesinde oturum açmamak için uyarılar ve uyarılar BlackWallet ekibi ve diğer XLM kullanıcıları tarafından Stellar Topluluğu, Galaktik Talk, Reddit, Twitter ve GitHub aracılığıyla gönderildi. Maalesef kullanıcılar bir süre için giriş yapmaya devam ettiler ve böylece fonları cüzdanlarından kayboldu.

    Saldırganın adresini takiben, fonları BlackWallet'ten Bittrex'e kadar olan hareketi izlemek mümkündür ve burada fonları dönüştürecek ve yerlerini koruyacaktır. BlackWallet, bundan dolayı bilgisayar korsanının hesabını engellemek için Bittrex'e mesaj gönderdi.

    Reddit hakkında yapılan açıklamada BlackWallet yöneticisi, insanların fonlarını Stellar hesap görüntüleyicisini kullanarak yeni bir cüzdana taşımalarını önermektedir. Bu yazı hazırlanırken, BlackWallet web sitesi 404 hatasına neden oluyor. Bitcoin Dergisi geliştikçe bu hikayeyi güncelleyecek.

    #HACKS #BLACKWALLET #STELLAR #BITTREX
    Shawn Gordon, Shawn Gordon tarafından

    kesmek yemisler daha farkedili bugun olmus
     
    Katılım
    4 Ara 2018
    Forum
    41
    Tepki
    2
    Puan
    7
    Yaş
    33
    Konum
    bolu
    Meslek
    işletmeci
    Stellar XLM coin herhangi bir para çifti arasında hızlı sınır ötesi işlemlerin gerçekleşmesine imkan veren, Bitcoin kaynak kodu temeline dayanmayan bir kaç coinden birisi olan, merkeziyetsiz bir ödeme protokolüdür. Stellar ağı blockchain tabanlı dağıtık deftere ağıdır ve bankaları, ödeme sistemlerini ve insanları düşük maliyetle birbirine bağlar. Her tür değerin düşük ücretle değiş tokuşuna imkan verir. Stellar coini bende buradan anlık olarak takip ediyorum: https://piyasa.paratic.com/kripto-coin/stellar/
     
    instagram takipçi satın al smm panel fenerbahçe haberleri instagram türk takipçi paketleri
    Üst